Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Blogg

Motorfiltret sitter bakom själva dammsugarpåsen och skyddar motorn från det svåraste dammet, och skyddar därmed motorn från att damma igen och fungera dåligt. Så motorfiltret bör bytas med jämna mellanrum för att hålla funktionen uppe på din dammsugare.

Så här byter du ditt motorfilter.Vårt motorfilter som du kan beställa från Dammtussen.se klipps enkelt till efter mall (i form av en filtermatta) som medföljer eller efter dammsugarens gamla motorfilter.    

Här beställer du motorfilter till din dammsugare (endast 49 kronor just nu)

Glöm inte att även byta microfilter. Microfiltret fångar upp de allra minsta partiklarna innan luften återförs ut i rummet.

Här beställer du microfilter till din dammsugare (endast 49 kronor just nu)


Hur ofta ska du byta ditt filter?

Det beror på hur du använder din dammsugare. Städar du ofta och har känsliga personer i din närhet, till exempel på en förskola, ett vårdhem eller i en miljö med allergiska personer, så bör du byta eller rengöra dina filter i dammsugaren oftare, men minst en gång per år bör du se till att dina dammsugarfilter är i bra skick.

Det kan även vara olika behov under olika säsonger då damm och smuts på sommaren kan vara finare, medan det på hösten och vintern kan vara både större partiklar som även är blöta vilket kan vara tufft för dammsugaren.

Relaterade länkar om filter för dammsugare

Köpa dammsugare - bra att veta när du ska köpa dammsugare (bland annat är det viktigt med bra HEPA-filter)


2016-04-19 @ 21:22:47
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden TPDwhJ:
Kommentarer:
Fortsätt »