Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarmunstycken - Rätt dammsugarmunstycke till din dammsugare

Dammsugarmunstycke på nätet – stort utbud av dammsugarmunstycken snabbt och fraktfritt

Letar du efter bästa dammsugarmunstycke till din dammsugare eller till och med ett dammsugarmunstycke som är bäst i test? Som till exempel populära och testvinnande dammsugarmunstycke Twinner eller ett munstycke anpassat för din Electrolux dammsugare? Då är du välkommen till oss på Dammtussen.se för att hitta rätt munstycke till din dammsugare.

Oavsett vilken typ av dammsugare du har så har vi ett dammsugarmunstycke som passar. Förutom vårt stora utbud av allt från Electrolux dammsugarmunstycken, Miele dammsugarmunstycken och Philips dammsugarmunstycken till specialmunstycken som parkettgolvmunstycke och turbomunstycke (ett munstycke med extra stark sugförmåga som kan vara bra till exempel när du ska dammsuga mattor och andra material som kan binda skräp och smuts) till munstycken för hund- och katthår och populära Twinner och Dustett, så säljer vi även mindre och billiga dammsugarmunstycken som verkligen underlättar din städning och gör dammsugningen mer effektiv, som fogmunstycken, möbelmunstycken och textilmunstycken, som gör det enklare att hålla rent på golvlister, mellan soffdynor och textiler och i bokhyllor.


Dammsugarmunstycke för alla typer av dammsugare

Munstycke dammsugare - på Dammtussen.se hittar du alla typer av bra dammsugarmunstycken.
En del dammsugarmunstycken är utrustade med små hjul och andra med glatt plast för att kunna glida lätt mot andra material.
Vissa dammsugarmunstycken är även utrustade med magneter för att undvika att metallföremål skall sugas in i dammsugaren och hamna i dammsugarpåsen, risken är att dessa föremål sedan sliter sönder påsen.

Många dammsugarmunstycken är optimerade för att komma åt i hörn samt tillverkade för att kunna bli så låga som möjligt, vilket är bra om man till exempel vill dammsuga under en låga möbler som en soffa eller en säng.

Så välkommen in på vår sida för att kika runt bland dammsugarmunstycken för hundhår (som passar alla djurhår från alla typer av husdjur), dammsugarmunstycken med hjul, dammsugarmunstycken för möbler och textiler och vår storsäljare dammsugarmunstycken för Electrolux och Electrolux dammsugarmunstycke adapter som även passar andra ovala rör.


Dammsugarmunstycke bäst i test

Det finns tyvärr inte många jämförelser eller tester när det gäller dammsugarmunstycken, det som brukar testas med jämna mellanrum av till exempel Råd & Rön och Pricerunner är dammsugare (baserat på omdömen) och där brukar ofta stora och välkända varumärken för dammsugare som Bosch, Electrolux, Philips och Miele vinna. Det brukar även vara det råd vi ger de som hör av sig till Dammtussen.se för att få råd inför ett dammsugarköp: satsa på ett välkänt varumärke av hög kvalitet som du vet även har reservdelar och dammsugarpåsar, som du kan köpa under dammsugarens livslängd. Vi brukar därför också avråda från att köpa billiga dammsugare av okända märken, där det sedan kan vara svårt att hitta dammpåsar och tillbehör och kostnaden kan därför bli betydligt högre över tid för dessa okända dammsugare.

Så: vi har inte testat alla våra dammsugarmunstycken, men baserat på den återkoppling vi får från våra kunder så är Doppio och Twinner två populära munstycken där det även finns bra med tillbehör som du kan komplettera med under livslängden för ditt nya dammsugarmunstycke - och det är ju också en stor fördel.

Håll dina dammsugarmunstycken så rena som möjligt

Ett bra tips för att få ditt dammsugarmunstycke att fungera så effektivt som möjligt är att med jämna mellanrum dammsuga själva munstycket till dammsugaren. Det är ju där hår och annat skräp först fastnar. 

Så kom till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa dammsugarpåsar eller ett nytt dammsugarmunstycke! Och skulle du inte hitta det dammsugarmunstycke du söker - kontakta vår kundtjänst på info@spjut.se så hjälper vi dig!