Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Hugin - påsar till alla Hugin dammsugare

Dammsugarpåsar Hugin - här hittar du alla dammsugare från Hugin. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Hugin dammsugare.

Dammsugarpåsar Hugin
Det finns många typer av dammsugarpåsar för Hugin dammsugare, en av dessa kallas Haneström H256 och passar bland annat till Hugin Compact-serien (1200-3500).

Hugin dammsugare dammsugarpåsar. Hugin är att av Sveriges populäraste varumärken för dammsugare och det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, till exempel Hugin 2002, Hugin 2005, Hugin Stratos, Hugin Cumulus och Hugin Tornado.

Här hittar du direktlänkar till dessa modeller så du lätt finner rätt påsar för din dammsugare:
Dammsugarpåsar Hugin 2002
Dammsugarpåsar Hugin 2005
Dammsugarpåsar Hugin Cumulus
Dammsugarpåsar Hugin Stratos
Dammsugarpåsar Hugin Tornado

Hugin: det var år 1939 som KF tillverkade och introducerade hushållsdammsugaren Hugin, som skulle bli en folkdammsugare och ett lågprisalternativ till Electrolux. 1981 såldes sedan verksamheten till Electrolux, som redan tidigt var det företag som tillverkade dammsugare under varumärket Hugin (även om det då ägdes av KF).

Idag kan du inte längre köpa Hugin dammsugare utan du får som kund välja bland de många modeller som istället tillhandahålls av Electrolux.