Meny
Trygg e-handel

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!
Kundservice | Logga in

Doft till dammsugaren - doftprodukter för din dammsugare

Doftstavar och doftkulor till dammsugare – snabbt och fraktfritt

Doft för din dammsugare - vill du att det ska dofta gott från din dammsugare när du dammsuger? Då är du välkommen till oss på Dammtussen.se - vi har doftkulor till dammsugare som fungerar i alla hushållsdammsugare.

Så oavsett vilken typ av doftprodukter för din dammsugare som du är ute efter, så har vi doftstavar och doftpärlor som passar. Förutom vårt stora utbud av dofter för dammsugaren som doftstavar citron och doftpärlor lavendel, så säljer vi även paket med doftstavar och doftpärlor till riktigt bra pris.

Doftkulor dammsugare

Doftpärlor och doftstavar för dammsugare - så kom till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa dammsugarpåsar och att köpa doftstavar och doftpärlor för din dammsugare! Och skulle du inte hitta den doft till dammsugaren som du söker - kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@dammtussen.se så hjälper vi dig!

Och ett tips: lägg alltid dina doftkulor till dammsugaren i en tom dammsugarpåse, om du lägger dem i en redan rätt full dammsugarpåse så får du inte samma effekt och samma fräscha doft när du dammsuger.