Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Doft till dammsugaren - doftprodukter för din dammsugare

Doftpärlor 3-pack
155 kr 195 kr
Köp!
Info
Doftpärlor citron
55 kr 65 kr
Köp!
Info
Doftpärlor fresh
55 kr 65 kr
Köp!
Info
Doftstavar citron
49 kr 59 kr
Köp!
Info
Doftstavar flower
49 kr 59 kr
Köp!
Info
Doftstavar fresh
49 kr 59 kr
Köp!
Info

Doftstavar och doftkulor till dammsugare – snabbt och fraktfritt

Doft för din dammsugare - vill du att det ska dofta gott från din dammsugare när du dammsuger? Då är du välkommen till oss på Dammtussen.se - vi har doftkulor till dammsugare som fungerar i alla hushållsdammsugare.

Så oavsett vilken typ av doftprodukter för din dammsugare som du är ute efter, så har vi doftstavar och doftpärlor som passar. Förutom vårt stora utbud av dofter för dammsugaren som doftstavar citron och doftpärlor lavendel, så säljer vi även paket med doftstavar och doftpärlor till riktigt bra pris.

Doftkulor dammsugare

Doftpärlor och doftstavar för dammsugare - så kom till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa dammsugarpåsar och att köpa doftstavar och doftpärlor för din dammsugare! Och skulle du inte hitta den doft till dammsugaren som du söker - kontakta vår kundtjänst på info@spjut.se så hjälper vi dig!

Vart lägger man doftkulor i dammsugaren? Lägg alltid dina doftkulor till dammsugaren i en ny och tom dammsugarpåse, om du lägger dem i en redan rätt full dammsugarpåse så får du inte samma effekt och samma fräscha doft när du dammsuger och lägger du doftkulor eller doftpärlor i en full påse får du ofta ingen dofteffekt alls.