Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar till Hoover dammsugare


Dammsugarpåsar Hoover - här hittar du alla dammsugare från Hoover. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammsugarpåsar till din dammsugare från Hoover.

Hoover dammsugare tillverkas av Hoover, eller The Hoover Company, som är ett amerikanskt företag som tillverkar olika typer av dammsugare som hushållsdammsugare, handdammsugare för bilen och hemmet, mattdammsugare och robotdammsugare. Modeller som Hoover säljer och marknadsför i Sverige är till exempel Hoover Athos AT70, Hoover Freespace Evo FV55, Hoover Telios Plus TE33 och Hoover Telios TE75011.

Berättelsen om Hoover börjar redan 1907 när Murray Spangler fick patent på en uppfinning som kunde få bort damm ur den luft vi andas in, vilket var viktigt för Spangler som led av astma. Redan året efter köpte W.H. Hoover samma patent av Spangler och började montera dessa maskiner. Idag är Hoover en del av TTI Floor Care North America med huvudkontor i Charlotte i i sydöstra USA.

Dammsugarpåsar Hoover
Hoover har tillverkat dammsugare sedan början av 1900-talet och 1930 introducerades Hoover Dustette som ska vara världens första handhållna dammsugare.

Så söker du dammsugarpåsar Hoover - t ex dammsugarpåsar Hoover FV55011, dammsugarpåsar Hoover Freespace Evo eller dammsugarpåsar Hoover Telios TE31011 - klicka på rätt modell ovan så har du snart dina dammpåsar för Hoover dammsugare i brevlådan!