Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Bosch - påsar till alla Bosch dammsugare

Dammsugarpåsar Bosch

Bosch dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugare från Bosch. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Bosch dammsugare.

Vilka dammsugarpåsar passar till Bosch dammsugare? Bosch är ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, till exempel Bosch serie 2, Bosch serie 4 och Bosch serie 6, men även individuella modeller som Bosch Titan BGL8PRO2, Bosch In'genius ProPer BGL8530, Bosch In'genius ProPerform Dammsugare BGL8ALL1, Bosch Zoo’o som är anpassad för hem med husdjur och Bosch Relaxx'x BGS5322R.

Bosch dammsugare dammsugarpåsar.
De mest vanliga modellserier av Bosch dammsugare som används i svenska hem idag är Bosch Ergomaxx, Bosch ProFamily, Bosch ProSilence och Bosch Free.

Här hittar du direktlänkar till dessa modeller så du lätt finner rätt påsar för din dammsugare:
Dammsugarpåsar Bosch Zoo
Dammsugarpåsar Bosch Ergomaxx
Dammsugarpåsar Bosch ProFamily
Dammsugarpåsar Bosch ProSilence
Dammsugarpåsar Bosch Free

Bosch företag
Bosch (Robert Bosch GmbH) startades av Robert Bosch, som i november 1886 grundade en liten fabrik i Stuttgart. Bosch är idag en stor koncern med verksamhet i ett femtiotal länder, som tillverkar allt från fordonsdelar och elverktyg till hushållsapparater som diskmaskiner, dammsugare och strykjärn. Bilden nedan visar Robert Bosch vid 25 års ålder, två år efter det att han startat sin fabrik som sedan skulle bli till ett av världens allra största märken för dammsugare och andra elektriska hushållsprodukter.

Bosch dammsugare Robert Bosch

Under 1950-talet såldes även Bosch-produkter i Sverige under namnet Robo och 1960 startade man tillverkning i Linköping. Bosch i Sverige har idag drygt 1.200 medarbetare. Bosch äger även IVT Värmepumpar i Sverige.

Saknar du några Bosch dammsugarpåsar - kontakta oss så ser vi till att komplettera med påsar till just din dammsugare från Bosch.

Letar du efter några andra dammsugarpåsar kan du alltid besöka vår förstasida eller gå direkt till vår dammsugarpåsväljare