Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Bosch - påsar till alla Bosch dammsugare

Dammsugarpåsar Bosch

Bosch dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugare från Bosch. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Bosch dammsugare.

Bosch är ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, till exempel Bosch Titan BGL8PRO2, Bosch In'genius ProPer BGL8530, Bosch In'genius ProPerform Dammsugare BGL8ALL1, Bosch Zoo’o som är anpassad för hem med husdjur och Bosch Relaxx'x BGS5322R.

Så vanliga modellserier av Bosch dammsugare idag är Bosch Ergomaxx, Bosch ProFamily, Bosch ProPerformPlus, Bosch ProSilence, Bosch Zoo'o och Bosch Free.

Bosch (Robert Bosch GmbH) startades av Robert Bosch, som i november 1886 grundade en liten fabrik i Stuttgart. Bosch är idag en stor koncern som tillverkar allt från fordonsdelar och elverktyg till hushållsapparater som diskmaskiner, dammsugare och strykjärn.

Saknar du några Bosch dammsugarpåsar - kontakta oss så ser vi till att komplettera med påsar till just din dammsugare från Bosch.