Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Bosch - påsar till alla Bosch dammsugare

Dammsugarpåsar Bosch

Bosch dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugare från Bosch. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Bosch dammsugare.

Bosch är ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, till exempel Bosch Titan BGL8PRO2, Bosch In'genius ProPer BGL8530, Bosch In'genius ProPerform Dammsugare BGL8ALL1, Bosch Zoo’o som är anpassad för hem med husdjur och Bosch Relaxx'x BGS5322R.

Bosch dammsugare dammsugarpåsar. Så vanliga modellserier av Bosch dammsugare idag är Bosch Ergomaxx, Bosch ProFamily, Bosch ProSilence och Bosch Free.

Här hittar du direktlänkar till dessa modeller så du lätt finner rätt påsar för din dammsugare:
Dammsugarpåsar Bosch Zoo
Dammsugarpåsar Bosch Ergomaxx
Dammsugarpåsar Bosch ProFamily
Dammsugarpåsar Bosch ProSilence
Dammsugarpåsar Bosch Free

Bosch (Robert Bosch GmbH) startades av Robert Bosch, som i november 1886 grundade en liten fabrik i Stuttgart. Bosch är idag en stor koncern som tillverkar allt från fordonsdelar och elverktyg till hushållsapparater som diskmaskiner, dammsugare och strykjärn.

Under 1950-talet såldes även Bosch-produkter i Sveribge under namnet Robo och 1960 startade tillverkning i Linköping. Bosch i Sverige har idag drygt 1.200 medarbetare.

Saknar du några Bosch dammsugarpåsar - kontakta oss så ser vi till att komplettera med påsar till just din dammsugare från Bosch.