Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar till Philips dammsugare

Dammsugarpåsar Philips

Dammsugarpåsar Philips - här hittar du alla dammsugare från Philips. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Philips-dammsugare.

Philips är ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex populära serier av dammsugare som Easylife och Powerlife, Philips dammsugare Expression, Philips dammsugare fc9171 (Philips Performer-dammsugare med hög sugkraft) och Philips dammsugare Performer Expert fc8721.

Det finns modeller av Philips dammsugare som har både ett namn och en beteckning, som till exempel Philips Oslo som också heter FC8429 och Philips Tokio som heter FC8410. Dessa modeller kallas också cityline eftersom det är en stad i namnet på dessa dammsugare.

Philips grundades 1891 och är idag ett av världens största elektronikföretag, som tillverkar allt från TV och belysning till hushållselektronik som dammsugare och strykjärn. I Sverige startade Philips sin verksamhet med en agentur 1919 med att sälja glödlampor 1923 och bildades Svenska AB Philips med 40 anställda. Philips ägde även det svenska radio- och TV-märket Dux. Utveckling av mikrovågsugnar inom Philipskoncernen skedde i huvudsak i Norrköping och startade under 1960-talet, men år 1993 övertog Whirlpool hela verksamheten från Philips.

De dammsugare från Philips som är mest aktuella idag är Philips PowerPro Expert, Philips 2000 Series och Philips Performer Silent, men även sladdlösa handdammsugare som 8000 Series, MiniVac och SpeedPro Max Aqua.

Bild nedan på dammsugare från Philips från 1969 (bild: Rama, CC BY-SA 2.0 FR).

Dammsugarpåsar Philips dammsugare