Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar till Philips dammsugare

Dammsugarpåsar Philips

Dammsugarpåsar Philips - här hittar du alla dammsugare från Philips. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Philips-dammsugare.

Philips är ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex populära serier av dammsugare som Easylife och Powerlife, Philips dammsugare Expression, Philips dammsugare fc9171 (Philips Performer-dammsugare med hög sugkraft) och Philips dammsugare Performer Expert fc8721.

Det finns modeller av Philips dammsugare som har både ett namn och en beteckning, som till exempel Philips Oslo som också heter FC8429 och Philips Tokio som heter FC8410. Dessa modeller kallas också cityline eftersom det är en stad i namnet på dessa dammsugare.

Philips grundades 1891 och är idag ett av världens största elektronikföretag, som tillverkar allt från TV och belysning till hushållselektronik som dammsugare och strykjärn.  bildades Svenska AB Philips med 40 anställda. I Sverige startade  Philips sin verksamhet 1919 med att sälja glödlampor. Philips ägde även det svenska radio- och TV-märket Dux.