Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Miele - påsar till alla Miele dammsugare

Dammsugarpåsar Miele

Miele dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugarpåsar som passar dammsugare från Miele. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa nya dammsugarpåsar till din Miele-dammsugare.

Miele är ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och Miele säljer idag tre typer av dammsugare i Sverige: Miele Classic, Miele Compact och Miele Complete. Inom varje kategori finns sedan en rad olika dammsugare i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex Miele S5281, Miele Complete C3 Powerline och Miele S8 EuroStar.

Miele dammsugare dammsugarpåsar - modeller som är populära i Sverige idag är till exempel Miele C3 och Miele HyClean. Här hittar du direktlänkar till påsar för populära modeller av Miele dammsugare:
Dammsugarpåsar Miele C3
Dammsugarpåsar Miele S4181
Dammsugarpåsar Miele Compact C2
Dammsugarpåsar Miele S4281
Dammsugarpåsar Miele HyClean

Miele, eller Miele & Cie. KG, grundades redan 1889 i Tyskland och tillverkar idag en mängd olika vitvaror som dammsugare, diskmaskiner, kaffemaskiner, mikrovågsugnar, kylskåp, frysar, spisar och tvättmaskiner.

1931 presenterar Miele för första gången en dammsugare som har den moderna torpedformen, som fortfarande är vanlig idag och den hette Modell L. Förutom ett skonsamt mattmunstycke fanns en stötfångare av gummi och en front av bakelit. Den nya typen av dammsugare gör att försäljningen av dammsugare för hemmet på allvar tar fart. Bild från utställningen IFA i Berlin 2018 med olika Miele dammsugare som presenteras (bild: Matti Blume under Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license).

dammsugarpåsar Miele dammsugare

Saknar du några Miele dammsugarpåsar - kontakta oss så ser vi till att komplettera med påsar till just din dammsugare.