Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Kärcher - påsar till alla Kärcher dammsugare


Dammsugarpåsar Kärcher
- här hittar du alla dammsugare från Kärcher. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa Kärcher dammsugarpåsar till din dammsugare från den tyska tillverkaren Kärcher.

Kärcher dammsugarpåsar
Bild av Donald Trung Creative Commons 4.0 på Kärcher dammsugare, här hittar du till rätt dammsugarpåsar för Kärcher WD

Kärcher är en av Sveriges populäraste dammsugare för tuffare tag, som grovdammsugare och askdammsugare. Det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex WD-serien (Wet Dry) med grovdammsugare som WD2, WD3, WD4, WD5 och WD6. 

Så söker du dammsugarpåsar till Kärcher dammsugare - t ex dammsugarpåsar Kärcher mv 6, dammsugarpåsar Kärcher a2004 eller dammsugarpåsar Kärcher wd 2.250 - klicka på rätt modell ovan så har du snart dina dammsugarpåsar för Kärcher dammsugare i brevlådan.


Kärcher är en tysk tillverkare av rengöringsutrustning som högtryckstvättar, industridammsugare och grovdammsugare riktade både till privatpersoner och till profesionella användare. Sedan 2013 är Kärcher dammsugare för privatpersoner gula och städutrustning riktad till industrin är istället grå till färgen för att på ett enkelt sätt kunna särskilja dessa produkter.

Kärcher startade sin verksamhet 1935 i Stuttgart i sydvästra Tyskland och i början var det varmluftsfläktar man tillverkade, men sedan 1950 är det olika former av rengöringsutrustning som Kärcher är fokuserade på.