Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Städprodukter och städartiklar - för effektivare städning!

Städprodukter på nätet – städa effektivt och miljövänligt

Bra städmaterial kan göra skillnad, så är du på jakt efter bra städredskap som dessutom gör städningen roligare och mer effektiv när du ska städa hemma eller städa på kontoret? Då är du välkommen till oss på Dammtussen.se - vi säljer bra städprodukter och städredskap till bra priser och vi levererar snabbt och fraktfritt. Så du får din städutrustning så snabbt som möjligt!

Oavsett vilken typ av städprodukter du behöver så har vi städartiklar som passar. Förutom vårt stora utbud av allt från ekologiska och miljövänliga städprodukter som mikrofiberdukar som går att använda under lång till specialprodukter som avfrostningspåsar och filter för golvbrunn, så säljer vi även billiga städprodukter online som verkligen underlättar din städning. Så kom till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa städmaterial och städartiklar på nätet!

Du är även välkommen till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa dammsugarpåsar och rätt dammsugarmunstycke. Vi har även nytt filter för köksfläkten och när du är ute efter bra städartiklar och inte skulle hitta den städprodukt eller det städredskap för hemmet som du söker - kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@dammtussen.se så hjälper vi dig att få tag på de städgrejer du behöver!