Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Dammsugarfilter - allt från HEPA-filter till motorfilter

Dammsugarfilter på nätet – snabbt och fraktfritt

Dags att byta hepafilter eller annat filter på din dammsugare? Då är du välkommen till oss på Dammtussen.se.

Oavsett vilken typ av dammsugare du har så har vi ett dammsugarfilter som passar. Förutom vårt stora utbud av allt från dammsugarfilter till Electrolux dammsugare, dammsugarfilter för Miele, hepafilter som HEPA-filter för Miele och HEPA-filter för Philips och andra dammsugarfilter anpassade för just din dammsugare, så säljer vi även billiga dammsugarfilter som du själv klipper till efter det filter du har i dammsugaren idag.

Byta filter dammsugare

Byta filter på dammsugaren är ofta en lätt och snabb manöver och det är viktigt att byta dammsugarfilteret med jämna mellanrum, då gamla eller smutsiga filter försämrar sugförmågan på din dammsugare och kan bidra till att din dammsugning blir mindre effektiv och mindre hygienisk så partiklar kan komma ut i luften igen om du inte har en dammsugare som fungerar optimalt (för optimal funktion på din dammsugare, byt alltid dammsugarpåse innan den blir överfull och byt eller tvätta regelbundet ditt dammsugarfilter). 

Så kom till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa dammsugarpåsar eller dags att byta dammsugarfilter! Och skulle du inte hitta det filter du söker till din dammsugare - kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@dammtussen.se så hjälper vi dig att hitta rätt filter för din dammsugare!