Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Köpvillkor

Tillämplighet

Dessa köpvillkor är tillämpliga i fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med desamma. För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen, och för företag - Köplagen. Köplagen är, till skillnad från Konsumentköplagen, dispositiv vilket innebär att företag kan avtala annat än vad lagen föreskriver. Dammtussen.se följer utslag från Allmänna reklamationsnämnden (www.arn.se).

Priser

Alla priser som anges i vår webbshop är inklusive moms som frakt och bygger på betalning med faktura hos Klarna, kortbetalning eller direktbetalning med Klarna, PayPal eller Swish.
På alla fakturaköp gäller betalningsvillkoret 30 dagar netto och dröjsmålsränta debiteras av Klarna vid försenad betalning.
Dammtussen.se står alltid för frakten inom Sverige till dig som kund, men du står för returportot om du ångrar ditt köp och vill returnera din vara.
Priser i vår webbshop visas alltid inklusive moms och även inklusive frakt på alla order från 199 kronor och vår ambition är att du alltid ska veta vad totalpriser är vilket också brukar vara detsamma som billiga dammsugarpåsar.
Till länder utanför Sverige tillkommer alltid frakt medan frakten inom Sverige uppgår till 19 kronor.

Leveranstider

Vi satsar mycket på att kunna leverera beställda varor så snabbt som möjligt. Så fort du lagt din beställning hanterar vi den. Finns alla beställda varor i lager skickas de senast samma eller  följande dag med A-post med PostNord eller eventuellt med någon annan speditör som DHL eller Early Bird, framför allt om det rör en större försändelse. För vissa dammsugartillbehör gäller dock en leveranstid på upp till 5 arbetsdagar. Vi förbehåller oss rätten att, utan föregående avisering, förändra en order avseende innehåll till likvärdig/bättre vara utan att det påverkar det pris kund fått bekräftat, alternativt stryka ej levererbar vara från order, och då givetvis med prisavdrag för densamma. Önskar kund därefter beställa annan eller nämnda vara är detta att betrakta såsom en ny order. I fall köpare anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av order är det på köparens ansvar att nämnda order avbeställes i enlighet med dessa köpvillkor innan effektuering av order sker.

Leveranser

Alla leveranser sker med av oss vald speditör, vanligtvis A-post med PostNord, men framför allt vid större beställningar eller vid skrymmande försändelser kan även andra speditörer av paket som DHL och Early Bird nyttjas.
Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt samt tillser att leveransen av stora/skrymmande kolli (som ej får plats i brevlådan exempelvis vissa tillbehör) avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet.
Detta är vanligtvis nio (9) dagar från avsändandet.
Leverans sker endast inom Sverige i fall ej annat avtalats.


Ej utlösta försändelser

Om vi får tillbaka paket eller brev, som inte lösts ut från PostNord, DHL eller Early Bird, förbehåller vi oss rätten att debitera samtliga kostnader som uppstår i samband med denna retur, dock minst 50 kronor.
Betalning för denna kostnad skall vara oss tillhanda inom 10 dagar från fakturadatum.

Prenumerationer

Vid prenumeration förbinder du dig inte att köpa ett visst antal försändelser utan du mottar dina dammsugarpåsar med ditt valda intervall till du säger upp ditt abonnemang. Avbokning av prenumeration sker via vår kundtjänst eller genom att du loggar in på din sida på Dammtussen.se och avaktiverar din prenumeration. Vi reserverar oss för prisändringar.

Förändring av order

Kund äger givetvis fram till den punkt order effektuerats rätt att, utan kostnad för denne annat än prisskillnad på vara, förändra sin order, dock med reservation för av kund beställd vara vilken ej lagerföres. Vid ändring av vara på order gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen. Notera att order som redan levererats ut från vårt system av naturliga skäl ej kan ändras.

Avbeställning

Avbeställning av order är möjlig utan kostnad för kund fram till den tidpunkt ordern expedierats. Avbeställning efter det att ordern expedierats är ej möjlig. Du som kund är ifall vi expedierat din order i samtliga fall skyldig att mottaga försändelsen. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse härom mottagits från oss.

Ångerrätt

Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen, vilken trädde i kraft 2000-06-01, rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar, dock lägst 7 arbetsdagar, från mottagandet. För att begära ångerrätt enligt Distansavtalslagen kontaktar du oss så kan vi se om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att tillämpa ångerrätten, och i sådana fall uppger de uppgifter vi behöver. Återsändande av vara vilken returneras med hänvisning till Distansavtalslagen sker på kunds bekostnad då Distansavtalslagen ej ger kund rätt att begära återbetalning av kostnader för transport eller annan utförd tjänst. Vara skall återsändas emballerad enligt våra rekommendationer. I fall varor man beställt ej kan nyttjas på därför avsett vis, exempelvis inkompatibilitet, eller i fall då ångerrätt är att anse som förverkad, godkännes ändå i vissa fall återköp. I sådana fall står köparen för samtliga kostnader som uppstår, vanligtvis frakt. I sådana fall innehålles 20 % av varuvärdet för att täcka kostnader för hantering av returen.

Reklamationer

Privatpersoner har enligt konsumentköplagen tre (3) års reklamationsrätt oavsett vilken garantitid som gäller på en vara. Reklamation skall göras inom skälig tid från det att felet upptäckts. Det är vid reklamation efter garantitidens utgång köparen som skall påvisa att fel man anmärker på fanns redan vid leveranstillfället.

Returer

Full returrätt inom 14 dagar från det att kunden mottagit varan. Varan skall vara oanvänd och i obruten förpackning. Återbetalning sker endast då varorna returneras i helt skick. Vi önskar nöjda kunder, därför väljer du själv om du vill ha återbetalning eller en annan vara i utbyte. Returen är godkänd då varan har inspekterats av vår personal.

Företagsuppgifter

Dammtussen.se drivs av Spjut E-commerce Group AB (organisationsnummer: 556762-4126).
Vår adress:
Skaraborgsgatan 7, 118 46 Stockholm.
E-postadress till vår kundtjänst: kundtjanst@dammtussen.se
Vi garanterar svar på dina frågor rörande köp och beställningar till vår kundtjänst inom 48 timmar från det att förfrågningen mottagits, men vår ambition är att svara snabbare än så.

GDPR och integritetspolicy

På Dammtussen.se (Spjut E-commerce Group AB) värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy och information om hur vi samlar in, använder och behandlar personuppgifter bör du som kund ta del av för att förstå vår policy och känna dig trygg med vår behandling av personuppgifter. Här kan du läsa mer om GDPR och vår integritetspolicy. Vår policy beskriver också dina rättigheter och hur du kan kontakta oss.

Det finns två grunder för behandling av personuppgifter som vi på Dammtussen.se använder, dels Avtal (för att kunna fullfölja köpeavtalet och kunna sända dig din beställning) och dels Intresseavvägning (för att kommunicera med våra kunder med information och erbjudanden om våra produkter och hur de fungerar och ska hanteras och för att genomföra tidsbegränsade aktiviteter som kundtävlingar).

Genom att sluföra ett köp hos oss godkänner du våra köpvillkor och vår integritetspolicy som lutar sig på grunden Avtal så att vi kan fullfölja avtalet och skicka din beställning.

Dammtussen.se (Spjut E-commerce Group AB) kommer aldrig att låna ut eller lämna ut eller sälja dina uppgifter till annan part.

Information

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

Falska beställningar

Falska beställningar eller andra typer av bedrägeriförsök polisanmäls.
Dammtussen.se lämnar också all information till polisen för att vara behjälpliga vid eventuell utredning av ärendet.

Minderåriga

Vid beställningar från minderåriga (under 18 år) krävs målsmans tillåtelse.

Tvist

Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.
Tvist mellan två eller flera företag avgörs som regel i domstol.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Leverans till Norge, Danmark och Finland och andra länder utanför Sverige

Vi säljer och levererar dammsugarpåsarpåsar till hela världen från vårt lager i Jönköpings län (Habo). Du kan vid leverans till utlandet betala med PayPal.

Gör så här om du vill beställa dammsugarpåsar med leverans utanför Sverige:
När du valt dina produkter i butiken och klickat på Till kassan så finns det två flikar att välja på: Privatkund och företag och Swish och PayPal.
Välj fliken Swish och PayPal.
Välj PayPal som betalsätt (Swish är endast för leveranser till privatkunder i Sverige).
Fyll i dina leveransuppgifter inklusive adress och land.
Nu uppdateras din order med din fraktavgift.
Klicka på Skicka beställningen.

Mer om leverans av dammsugarpåsar till länder utanför Sverige

Köp dina dammsugarpåsar här.