Meny
Trygg e-handel

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!
Kundservice | Logga in

Filter till köksfläkt

Byte av filter till din köksfläkt – snabbt och fraktfritt

Dags att byta filter till köksfläkt? Då är du välkommen till oss på Dammtussen.se. Du vet väl att man bör byta eller rengöra fläktfilter 3-4 gånger per år för att det ska fungera så effektivt som möjligt och för att undvika den brandfara som kan uppkomma när fett och matos samlas i filtret över tid, vilket gör att ditt köksfilter lätt kan antändas av värmen från spisen?

Filter köksfläkt

Filter köksfläkt - oavsett vilken typ av köksfläkt du har så har vi ett filter för din köksfläkt. Förutom vårt stora utbud av allt från runda fläktfilter med hål till metallfilter och specialfilter för till exempel Franke och Futurum, så säljer vi även billiga filter för din köksfläkt som du själv enkelt klipper till efter det filter som sitter i fläkten idag.

Så kom till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa dammsugarpåsar eller att köpa nytt filter till din köksfläkt! Och skulle du inte hitta det köksfläktsfilter du söker - det spelar ingen roll om du söker ett vanligt filter som filter till köksfläkt Futurum eller filter till köksfläkt Franke - är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@dammtussen.se så hjälper vi dig!