Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Filter till köksfläkt

Byte av filter till din köksfläkt – snabbt och enkelt att beställa

Dags att byta filter till köksfläkt - som ett fettfilter, kolfilter eller ett filter du klipper till själv efter storleken på ditt gamla köksfilter? Då är du välkommen till oss på Dammtussen.se. Du vet väl att du bör byta eller rengöra ditt fläktfilter för köksfläkten 3-4 gånger per år för att det ska fungera så effektivt som möjligt och för att undvika den brandfara som kan uppkomma när fett och matos samlas i filtret över tid, vilket gör att ditt köksfilter lätt kan antändas av värmen från spisen? Läs mer om rengöring av filter för köksfläkt 

Filter köksfläkt

Filter köksfläkt - oavsett vilken typ av köksfläkt du har så har vi ett nytt filter för din köksfläkt. Förutom vårt stora utbud av allt från runda fläktfilter med hål till metallfilter och specialfilter för till exempel Franke och Futurum, så säljer vi även prisvärda filter för din köksfläkt som du själv enkelt klipper till efter det filter som sitter i fläkten idag.

Filter köksfläkt
Fettfilter till din köksfläkt hittar du på Dammtussen.se.

Köpa nytt filter köksfläkt

Så kom till oss på Dammtussen.se när det är dags att köpa nytt filter till din köksfläkt - eller om du behöver dammsugarpåsar till din dammsugare! Och skulle du inte hitta det köksfläktsfilter du söker - det spelar ingen roll om du söker ett vanligt filter som fläktfilter till köksfläkt Futurum, filter till köksfläkt Franke eller kolfilter för köksfläkt - är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@spjut.se så hjälper vi dig!

Så hur din köksfläkt ser ut eller hur gammal den är spelar ingen roll! Vi har köksfilter både till en ny och modern köksfläkt och till en gammal Futurum köksfläkt som det klassiska runda köksfiltret för Futurum (med hål i mitten av filtret).