Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Om oss

Vi på Dammtussen.se säljer dammsugarpåsar (till både vanliga dammsugare som Electrolux dammsugarpåsar, specialdammsugare som Kirby dammsugarpåsar och till centraldammsugare som Husky dammsugarpåsar), dammsugarmunstycken (Twinner och andra munstycken för din dammsugare), dammsugarfilter (exempelvis HEPA-filter), doftkulor till dammsugare och städartiklar till våra kunder.

Så välkommen att beställa dammsugarpåsar nu - vi levererar alltid dina påsar så snabbt som möjligt!

Vi säljer även köksfilter till köksfläktar, t ex fläktfilter runt med centrumhål som bl.a. passar många FUTURUM-modeller och Futurum metallfilter. Idag har du som kund hos Dammtussen.se dygnet runt, året runt tillgång till Sveriges bredaste sortiment av dammsugarpåsar, ofta till betydligt lägre priser än i vanliga butiker.

Vi vill också att det ska vara lätt att hitta sina dammsugarpåsar oavsett dammsugarmärke och oavsett om man letar efter t.ex. dammsugarpåsar Volta, Nilfisk dammsugarpåsar, dammsugarpåsar Siemensdammsugarpåsar Canvac eller dammsugarpåsar Philips.

Alla våra trogna återkommande kunder visar oss att konceptet med billiga dammsugarpåsar på nätet fungerar och motiverar oss att fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet.

Abonnemang på dammsugarpåsar

Genom att prenumerera på dammsugarpåsar kan våra kunder enkelt och smidigt få nya påsar i brevlådan. Vi erbjuder olika prenumerationsintervaller, som varje månad, var tredje månad eller var sjätte månad. Bekvämt, enkelt och fraktfritt och du slipper riskera att stå utan dammsugarpåse när du som bäst behöver det.

Saknar du något hos Dammtussen.se (t ex om du inte kan hitta din dammsugarpåse till just din modell av dammsugare), tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst. Vi vill gärna fortsätta att utvecklas för att möta våra kunders behov ännu bättre!

Vi lyssnar på våra kunder och kommer ta in produkter som ni tycker saknas i butiken, oavsett om det rör dammsugarpåsar eller mer generella önskemål, så tipsa oss om vad du vill se mer av kring dammsugning och husmorstips.


Städtips


Vi publicerar även husmorstips, som vi hoppas ska hjälpa dig i din rengöring eller städning och med din tvätt, men även om vi endast publicerar välkända husmorsknep kan vi inte garantera att alla tips fungerar så all användning är på egen risk.

Om du är osäker, prova alltid i liten skala först för att se om ditt plagg eller din produkt blir ren eller reagerar som det är tänkt.
Vi publicerar endast husmorsknep som även rekommenderas av andra böcker och sajter för att de ska vara så pålitliga som möjligt, men alla textiler och produkter reagerar olika, därav att all användning är på egen risk och Dammtussen.se kan inte i någon situation hållas ansvarig eller krävas på ersättning för husmorstips som inte fungerar på just din sak.

Så var alltid försiktig innan du ser att städtipset eller husmorsknepet fungerar för dig och prova först i liten skala, t ex genom att prova under ett föremål av mässing innan du putsar hela pjäsen (för att vara säker på att din prydnadssak verkligen är av mässing och tål detta husmorsknep med produkter som bikarbonat eller citron).

Dammtussen.se - dina dammsugarpåsar, fraktfritt från 199 kronor direkt hem i brevlådan!
Spjut E-commerce Group AB
Skaraborgsgatan 7
118 46 Stockholm
Organisationsnummer: 556762-4126
E-postadress till vår kundtjänst: kundtjanst@dammtussen.se

Vi garanterar svar på dina frågor rörande köp och beställningar till vår kundtjänst inom 48 timmar från det att förfrågningen mottagits, men vår ambition är att svara snabbare än så.

Förutom Dammtussen.se driver Spjut E-commerce Group AB webbsidorna Bröllopsdagar och Datadrivet samt egna sidan Spjut.se

Vill du läsa om vad våra kunder tycker om Dammtussen.se finns här omdömen och kundrecensioner om Dammtussen.se


Köp dina dammsugarpåsar här