Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Om oss

Vi på Dammtussen.se säljer dammsugarpåsar (till både vanliga dammsugare som Electrolux dammsugarpåsar, specialdammsugare som Kirby dammsugarpåsar och till centraldammsugare som Husky dammsugarpåsar), dammsugarmunstycken (Twinner och andra munstycken för din dammsugare), dammsugarfilter (exempelvis HEPA-filter), doftkulor till dammsugare och städartiklar till våra kunder. '

Vi säljer även köksfilter till köksfläktar, t ex fläktfilter runt med centrumhål som bl.a. passar många FUTURUM-modeller och Futurum metallfilter. Idag har du som kund hos Dammtussen.se dygnet runt, året runt tillgång till Sveriges bredaste sortiment av dammsugarpåsar, ofta till betydligt lägre priser än i vanliga butiker.

Vi vill också att det ska vara lätt att hitta sina dammsugarpåsar oavsett dammsugarmärke och oavsett om man letar efter t.ex. dammsugarpåsar Volta, Nilfisk dammsugarpåsar, dammsugarpåsar Siemensdammsugarpåsar Canvac eller dammsugarpåsar Philips.

Alla våra trogna återkommande kunder visar oss att konceptet med billiga dammsugarpåsar på nätet fungerar och motiverar oss att fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet.

Genom att prenumerera på dammsugarpåsar kan våra kunder enkelt och smidigt få nya påsar i brevlådan. Vi erbjuder olika prenumerationsintervaller, som varje månad, var tredje månad eller var sjätte månad. Bekvämt och enkelt och du slipper riskera att stå utan dammsugarpåse när du som bäst behöver det.

Saknar du något hos Dammtussen.se (t ex om du inte kan hitta din dammsugarpåse till just din modell av dammsugare), tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst. Vi vill gärna fortsätta att utvecklas för att möta våra kunders behov ännu bättre!

Vi lyssnar på våra kunder och kommer ta in produkter som ni tycker saknas i butiken, oavsett om det rör dammsugarpåsar eller mer generella önskemål, så tipsa oss om vad du vill se mer av kring dammsugning och städning.

Dammtussen.se - dina dammsugarpåsar, fraktfritt direkt hem i brevlådan!
Spjut E-commerce Group AB
Skaraborgsgatan 7
118 46 Stockholm
Organisationsnummer: 556762-4126
E-postadress till vår kundtjänst: kundtjanst@dammtussen.se

Vi garanterar svar på dina frågor rörande köp och beställningar till vår kundtjänst inom 48 timmar från det att förfrågningen mottagits, men vår ambition är att svara snabbare än så.

Förutom Dammtussen.se driver Spjut E-commerce Group butiken Knivar och Blad, som säljer knivar för friluftsliv och knivar för hantverkare.


Köp dina dammsugarpåsar här