Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Electrolux - påsar till alla Electrolux dammsugare

Dammsugarpåsar Electrolux

Electrolux dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugare från Electrolux. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Electrolux-dammsugare.

Electrolux är Sveriges populäraste dammsugare och det märke som säljs mest varje år. Det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex Classic Silence, Silence, UltraSilencer, UltraSilencer Green, SilentPerformer, Ergospace, UltraOne och Ergorapido.

Vi har Electrolux dammsugarpåsar till alla modeller.

Electrolux dammsugare dammsugarpåsar - klicka på den dammsugarmodell du har i ditt hem för att komma till rätt dammpåsar som dammsugarpåsar Electrolux UltraSilencer, dammsugarpåsar Electrolux Classic Silence eller dammsugarpåsar Electrolux Ergospace.

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av AB Lux grundat 1901 och Elektromekaniska AB som grundades 1910. Drygt hundra år senare är Electrolux en av världens största tillverkare av vitvaror som dammsugare, spisar, kylskåp, frysar och tvättmaskiner.

Electrolux tillverkar vitvaror under flera varumärken som är vanliga på olika marknader, t ex Volta (som är en vanlig dammsugare i Sverige), AEG, Elektro-Helios och Zanussi.