Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Electrolux - påsar till alla Electrolux dammsugare

Dammsugarpåsar Electrolux

Electrolux dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugare från Electrolux. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Electrolux-dammsugare.

Electrolux är Sveriges populäraste dammsugare och det märke som säljs mest varje år. Det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex Classic Silence, Silence, UltraSilencer, UltraSilencer Green, SilentPerformer, Ergospace, UltraOne och Ergorapido.

Electrolux dammsugarpåsar till alla modeller

Vi har dammsugarpåsar till alla modeller av Electrolux dammsugare och vi erbjuder även många olika påsar: tre-pack, fem-pack, originalpåsar från Electrolux och Swirl där dammsugarpåsen som passar de flesta dammsugare från Electrolux heter dammsugarpåsar PH86.

Electrolux dammsugare dammsugarpåsar - klicka på den dammsugarmodell du har i ditt hem för att komma till rätt dammpåsar som dammsugarpåsar Electrolux UltraSilencer, dammsugarpåsar Electrolux Classic Silence eller dammsugarpåsar Electrolux Ergospace.

Electrolux bildades 1919 genom en sammanslagning av AB Lux grundat 1901 och Elektromekaniska AB som grundades 1910. Den första dammsugaren gick under namnet Lux 1 och hade en dammsugarpåse av tygmaterial. Drygt hundra år senare är Electrolux en av världens största tillverkare av vitvaror som dammsugare, spisar, kylskåp, frysar och tvättmaskiner. Bilden nedan visar en Electrolux dammsugare från 1937 design av Lurelle Van Arsdale Guild, som återfinns på The Brooklyn Museum i New York. 

dammsugarpåsar Electrolux

Electrolux tillverkar vitvaror under flera varumärken som är vanliga på olika marknader, i Europa och runt om i världen t ex Volta (som är en vanlig dammsugare i Sverige), AEG, Elektro-Helios, Eureka, Progress och Zanussi.