Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Andersson - påsar till alla Andersson dammsugare

Dammsugarpåsar Andersson

Dammsugarpåsar till Andersson dammsugare - här hittar du alla dammsugare från Andersson. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan välja Andersson dammsugarpåsar till din dammsugare från NetOnNet.

Andersson är NetOnNets eget varumärke för bland annat dammsugare och marknadsförs och säljs av NetOnNet i lagerbutiker och på nätet i Norge och Sverige. Modeller av dammsugare från Andersson på marknaden just nu är tystgående Andersson VMC 3.5 med fjärrkontroll, Andersson VMC 3.6 med digital display, Andersson VMC 3.2 med HEPA 13-filter för ren utblåsluft och den kompakta och energieffektiva Andersson VMC 2.3.

Vilka dammsugarpåsar passar till Andersson dammsugare?

Vi har dammsugarpåsar till alla Andersson dammsugare, det är bara att gå igenom stegen som presenteras ovan, det vill säga välj först modell av Andersson dammsugare och sedan den påse du önskar köpa. Vår målsättning är att det ska vara enkelt och smidigt att beställa dammsugarpåsar trots att det ibland kan verka komplicerat med alla olika modeller av dammsugare.

Dammsugarpåsar Andersson


Dammsugare Andersson

Andra populära modeller av Andersson dammsugare är till exempel A9312, VMC 1.0 och 1.1, VMC 2.0 till 2.3 och VMC 3.0, VMC 3.1 och VMC 3.4, som är en dammsugare med låg energiförbrukning. En av de lite nyare modellerna är VMC 3.7, som är en tystgående dammsugare med HEPA 13-filter. På Dammtussen.se kan du beställa dammsugarpåsar till Andersson VMC 3.7.

Andersson har även andra typer av dammsugare som handdammsugare som finns i olika modeller, till exempel Andersson VCH 3.1 och tidigare Andersson VCH 2.0. Båda dessa är stående modeller som går på batteri och du kan med den nya modellen Andersson VCH 3.1 dammsuga 35 minuter om du laddar dammsugaren i tre timmar.