Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Nilfisk - påsar till alla Nilfisk dammsugare

Dammsugarpåsar Nilfisk

Nilfisk dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugarpåsar för dammsugare från Nilfisk. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Nilfisk-dammsugare.

Nilfisk är sedan länge ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och Nilfisk säljer såväl hushållsdammsugare som grovdammsugare. Nilfisk har en rad olika dammsugare i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex klassiker som Nilfisk GM80 och GD 930, Nilfisk Bravo för hemmet, Nilfisk Power, Nilfisk Coupé och den lilla och lätta dammsugaren Nilfisk Neo. Vi har Nilfisk dammsugarpåsar för alla modeller av Nilfisk dammsugare.

Fler dammsugare från Nilfisk som finns på marknaden i Sverige nu: Nilfisk VP300 Hepa Basic, Nilfisk VP930 HEPA Blue, Nilfisk GD 930S, Nilfisk VP300, Nilfisk VP300 eco, Nilfisk Handy 2-in-1 och Nilfisk GD 930 S110.

Nilfisk är också populära för sina serier av grovdammsugare som klarar av både våtdammsugning och torrdamsugning, som Multi 20, Multi Inox och Nilfisk Multi II 30 T. Dert är viktigt att följa instruktionerna för din Nilfisk dammsugare och Nilfisk är tydliga med att du före uppsugning av vätskor ska alltid ska ta bort din dammsugarpåse och se till att maskinen har filter som är avsett för uppsugning av vätska.

Nilfisk dammsugare

Bild: Nilfisk dammsugare från 1958. © Copyright för bilden: inga kända begränsningar för publicering.

Nilfisk startade sin verksamhet i Köpenhamn 1906 och tillverkade sin första dammsugare redan 1910 och tillverkar förutom damsugare även andra städmaskiner som högtryckstvättar, polermaskiner och industridammsugare. Nilfisk bytte 1998 namn till Nilfisk-Advance.