Meny
Trygg e-handel

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!
Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar till Nilfisk dammsugare

Dammsugarpåsar Nilfisk

Nilfisk dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugarpåsar för dammsugare från Nilfisk. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Nilfisk-dammsugare.

Nilfisk är ett populärt varumärke för dammsugare i Sverige och Nilfisk säljer såväl hushållsdammsugare som grovdammsugare. Nilfisk har en rad olika dammsugare i olika prisklasser och med olika prestanda, t ex klassiker som Nilfisk GM80 och GD 930, Nilfisk Bravo för hemmet, Nilfisk Power, Nilfisk Coupé och den lilla och lätta dammsugaren Nilfisk Neo. Vi har Nilfisk dammsugarpåsar för alla modeller av Nilfisk dammsugare.

Fler dammsugare från Nilfisk som finns på marknaden: Nilfisk GD 930S, Nilfisk VP300, Nilfisk VP300 eco, Nilfisk Handy 2-in-1 och Nilfisk GD 930 S110.

Nilfisk är också populära för sina serier av grovdammsugare som klarar av både våtdammsugning och torrdamsugning, som Multi 20 och Multi Inox.

Nilfisk tillverkade sin första dammsugare redan 1910 och tillverkar förutom damsugare även andra städmaskiner som högtryckstvättar, polermaskiner och industridammsugare. Nilfisk bytte 1998 namn till Nilfisk-Advance.