Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Canvac - påsar till alla Canvac centraldammsugare


Dammsugarpåsar Canvac
 - här hittar du alla centraldammsugare från Canvac. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan välja dammsugarpåsar - antal och kvalitet - till din centraldammsugare från Canvac.

Canvac dammsugarpåsar


Canvac centraldammsugare tillverkas av Canvac som är ett svenskt företag som grundades 1993 och som sedan 2014 ägs av Elon som säljer centraldammsugare men även andra produkter som luftkonditionering under varumärket Canvac.

Populära modeller av centraldammsugare från Canvac är Q Premium BAG, Canvac Q Clean 130 och Canvac Q Clean 130, Canvac Cyklon, den kompakta Q Basic, Q Smart Hygienic som har ett HEPA 12-filter för bra rening och den lilla och smidiga Q Smart Outblow. 


Andra populära modeller av dammsugare är t ex Canvac V390 och V470 som är vanliga dammsugare för hushållet.

Läser du en bruksanvisning från Canvac så använder företaget namnet filterpåse för dammsugarpåse och en vanlig rekommendation är att byta filterpåsen för Canvac 2-3 gånger per år (beroende på hur snabbt den har fyllts på).

Så söker du en Canvac dammsugarpåsar-återförsäljare som har dammsugarpåsar till Canvac centraldammsugare så har du kommit rätt.