Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Om MrDustbag

Dammsugarpåsar på internet sedan 2007

Dammsugarpåsvärlden kan verkligen upplevas som en djungel. Med över 2.000 modeller från olika tillverkare från hela världen kan det tyckas vara omöjligt att hitta och beställa dammsugarpåsar på nätet till just din dammsugare, oavsett om den är nyinköpt eller om det är din mormors gamla.


Om MrDustbag

Det var inte många butiker som sålde dammsugarpåsar 2007 och det var framförallt inte många butiker som hade ett stort utbud av dammsugarpåsar av olika modeller på lager.

Detta var något som MrDustbag upptäckte, då grundarna själva stått inför samma problem. Ett problem som de ville lösa genom att helt enkelt göra det enkelt att handla dammsugarpåsar. Med ett stort lager av dammsugarpåsar till över 2.000 modeller av dammsugare, med snabb leverans, och fraktfritt direkt i brevlådan och dessutom till ett lågt pris ville MrDustbag hjälpa dig som kund på jakt efter nya påsar till din dammsugare!

I butken fanns också tydliga instruktioner kring hur man enkelt beställde sina dammsugarpåsar från MrDustbag i fem steg.

MrDustbag.se har blivit Dammtussen.se i Sverige

MrDustbag startade sin e-handel redan 2007 och sedan dess har mycket hänt på marknanden. En av de största butikerna för att beställa dammsugarpåsar på nätet idag är Dammtussen.se och MrDustbag har sedan november flyttat över all sin verksamhet till Dammtussen.se. Förhoppningen är att denna sammanslagning av två populära butiker för dammsugarpåsar ska vara positiv för alla kunder med ännu snabbare leveranser och ännu bättre service.

MrDustbag.se lever kvar som varumärke utomlands och på Amazon


Den engelska versionen av MrDustbag, MrDustbag.com (vaccum cleaner bags), lever vidare och MrDustbag är också ett varumärke som Dammtussen.se använder på internationella marknader för att producera och sälja dammsugarpåsar online.

På Amazon.se och på andra marknader där Amazon finns i Europa och i den egna butiken Knivar och blad säljer vi också under samma varumärke: MrDustbag. Sortimentet skiljer sig från det på Dammtussen.se och vi säljer även vissa andra produkter inom outdoor, som ortopediska produkter och handverktyg för ett aktivt friluftsliv som friluftsknivar och yxor för att använda i skog och mark.