Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in


Vi vill veta vad du tycker om ditt köp av dammsugarpåsar eller andra städprodukter - skriv ett omdöme om Dammtussen.se!

Namn: *
E-post: *
Mitt omdöme: *
  Skicka omdöme »  


Omdömen om Dammtussen och omdömen om dammsugarpåsar

Supersnabb leverans och bra att jag kan beställa här.Jag kan inte köpa påsar för min dammsugare i affären, där finns de inte men hos Dammtussen, toppen.
Oktober 2018

Jag köpte dammsugarpåsar och doftkulor. Bra priser och otroligt snabb frakt. Kommer handla mer från Dammtussen!
Oktober 2018

Köpt dammsugarpåsar, hittade lätt rätt sort. Levererades direkt i postlådan, mycket bekvämt och bra. Bra service och lätt att hitta rätt.
September 2018

Beställde dammsugarpåsar. Mycket lätt att hitta rätt märke, sen kom de på några dagar rätt ner i brevlådan. Super! Så skönt att slippa springa på stan och leta rätt sort av denna vara!
September 2018

Enkelt, billigt och snabb leverans :) 
September 2018

Köpte fläktfilter, dammsugarpåsar, dammsugarmunstycken, doft till dammsugaren. Helnöjd snabb leverans.
September 2018

Köper dammsugarpåsar till min gamla dammsugare. Finns inga sådana någon annanstans. Snabbt, smidigt och enkelt hem i vår brevlåda.
Augusti 2018

Hur snabba som helst. Är helt nöjd med munstycket för hund- och katthår. Rekommenderas! 
Augusti 2018

Beställde en dag och hade leveransen dagen efter i brevlådan. Helt suveränt!
Augusti 2018

Jag beställde dammsugarpåsar efter att ha googlat på internet och hittar ett företag med begriplig hemsida. Varorna kom snabbt.
Augusti 2018

Tack för en MYCKET bra service.
Juni 2018

Fantastiskt, snabba, effektiva och serviceminded till tusen! Supernöjd med allt.
Mars, 2018

Jag skulle byta en vara och fick jättebra hjälp med det. Är supernöjd med den servicen jag fick!! Kommer absolut handla av er igen.
Mars, 2018

Provade er för 1:a gången igår dvs beställde & betalade. Idag fick jag er leverans... Suverän service! Är toknöjd!
Mars, 2018

Fantastiskt, snabba, effektiva och serviceminded till tusen!
Mars, 2018

Mycket bra påsar. Jättebra.
Mars, 2018

Snabb leverans och en lätt hem- och betalsida!
Mars, 2018

Hej nu, kommer det en beskrivning av hur jag känner att beställa från er, som kund är jag helt nöjd - fort, snabbt och enkelt. Jättebra, kul att vara kund hos er.
Mars, 2018

Tack, mycket bra!!!!!!
Mars, 2018

Tryggt att handla hos Dammtussen. Stor sortering, snabb leverans, måttliga priser.
Mars, 2018

Fungerar bra. Snabb leverans i lådan.
Mars, 2018

Allt funkade perfekt!  Munstycket till dammsugare var jättebra och fick den smidigt med posten.
Februari, 2018

Mycket nöjd. Snabbt och korrekt till ett bra pris. Rekommenderas! 
Februari, 2018

Kundvänlig och snabb orderhantering samt snabb leverans.
Februari, 2018

Tack för den snabba återkopplingen och hjälpen när jag mailade kundtjänst! Kommer beställa från er igen.
Februari, 2018

Bra service och utbud.
Februari, 2018

Bra priser och utbud, fri frakt och leverans inom 24h från beställning.
Februari, 2018

Mycket snabb och smidig leverans. Paketet kom i brevlådan tidigare än jag förväntat mig. Mycket bra! Dessutom var det smidigt och enkelt att beställa.
Januari, 2018

Helt suveränt. Leverans nästan innan man lagt ordern. Toppen, sånt gillar jag.
Januari, 2018

Snabb leverans och en bra hemsida med ett enormt utbud på dammsugarpåsar. Ett stort + för att det är fri frakt.
December, 2017

Lätthanterlig hemsida. Snabb återkoppling på beställningen. Snabb återkoppling på ändrad leveransadress. Snabb leverans av påsarna. Kanonbra!!!
December, 2017

Billigt och gick fort få hem saken. Nu kan jag dammsuga igen.
December, 2017

Snabbt och enkelt och supersnabb leverans bra vara rekommenderas varmt.
November, 2017

Lätt att hitta rätt dammsugarpåsar.  Lätt att beställa och betala.  Supersnabb leverans.  Kan inte bli bättre!
November, 2017

Helnöjd.
Oktober, 2017

Bra utbud och priser.
Oktober, 2017

Beställningen kom fort. Enkelt.
Oktober, 2017

Jättenöjd, alltid igen. Överskådlig hemsida där man lätt hittar. enkel beställning, enkel betalning, snabb hemleverans - bättre går det knappt.
Oktober, 2017

Snabbt och enkelt. Bra och snabbt svar från kundservice på min fråga.
Oktober, 2017

Det gick fort o smidigt med min beställning, bra återkoppling om status, att betala gick också väldigt bra, så ja, jag är mycket nöjd.
September, 2017

Lätt att beställa, snabb leverans. Har ett brett sortiment, som jag inte hittat någon som jag inte hitta hos någon annan.
September, 2017

Bra kvalitet för pengarna. Snabb leverans, trevligt kundbemötande.
Augusti, 2017

Helt fantastiskt. Man behövde inte ens starta bilen för att få hem dammsugarpåsarna.
Juni, 2017

Tur att det finns någon som har de påsar vi behöver till vår alldeles utmärkt funderande dammsugare. Tack för det!
Juni, 2017

Helt fantastiskt. Man behövde inte ens starta bilen för att få hem dammsugarpåsarna!
Juni, 2017

Snabb leverans. Fakturan kom efter leverans.
April, 2017

Snabbt, tryggt och lätt!
Mars, 2017

Snabbt och perfekt leverans.
Mars, 2017

Har köpt grejer till städning i fem år från Dammtussen. Bra produkt, bra pris och en kundtjänst som hjälper er om något är på tok.
November, 2016

Enkelt, bra, snabbt.
November, 2016

Smidig beställning och leverans. Trevligt, tydligt och snabbt svar på förfrågan.
Oktober, 2016

Perfekt, billigt och snabbt!
Augusti, 2016

Snabbt, billigt, fraktfritt - kan inte bli smidigare och bättre än så!
Augusti, 2016

Dammtussen är så klockrent bra.Slippa leta å få rätt modell i butik. Rekommenderar detta starkt till alla jag känner. Bra utbud å bra leverans aldrig nått krångel å en nöjd å glad dammsugare.
Juli, 2016

Funkar alltid bra, snabbt i brevlådan och passar som handsken i maskinen. Nöjd kund.
Juli, 2016

Helt enkelt klockrent, stort urval, enkelt och snabba leveranser.
Juli, 2016

Bästa tänkbara ... snabb leverans, bra priser och mycket vänlig o trevlig personal. Bästa betyg.
Januari, 2016


Snabbt enkelt och billigt att beställa och bra leverans.
Januari, 2016

Vet inte om det kan bli bättre. Underbart att slippa rusa runt och leta efter påsar som aldrig passar!!!
November, 2015

Mycket bra som det fungerat för mig. Därför svårt att säga vad som skulle kunna göra det bättre. Jag har ingen vana av att beställa via nätet. Blev därför förvånad över den fina service jag fick när det var svårt att hitta rätt sorts dammsugarpåsar.
November, 2015

Ni kan inte göra det bättre.  Enkelt och jättesnabb leverans. Tack
!
November, 2015


Hej, vi är nöjda med er produkt. Det hade varit bra om det hade varit öppningsbart handtag på påsen att förvara dammsugspåsarna i och kunna ha det upphängt på krok. Tack
!
Oktober, 2015

Här kan du läsa fler omdömen om Dammtussen.se

Här kan du köpa nya dammsugarpåsar

Här kan du köpa filter för din köksfläkt

Här kan du köpa nytt dammsugarmunstycke