Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in

Dammsugarpåsar Volta - påsar till alla Volta dammsugare

Dammsugarpåsar Volta

Volta dammsugarpåsar - här hittar du alla dammsugarpåsar till dammsugare från Volta. Klicka ovan på den dammsugarmodell du har, så kommer du till en ny sida där du kan beställa dammpåsar till din Volta dammsugare.

Volta är att av Sveriges populäraste varumärken för dammsugare och det finns en lång rad olika modeller i olika prisklasser och med olika prestanda, till exempel Bolido, Essensio, Gemini, JetMaxx, Rolfy och modeller som Volta U2320, Volta U2330, Volta U3910 och Volta U3930 och här hittar du dammsugarpåsar till alla modeller av Volta som dammsugarpåsar till nya CompactGo (Volta CompactGo).

Volta dammsugare dammsugarpåsar - med så många modeller av dammsugare på marknaden förstår man varför Volta dammsugarpåsar är så populära.

Volta har tillverkat dammsugare sedan 1915 då Elektriska AB Volta bildades i Stockholm. I en fabrik i stockholmsförorten Ulvsunda började man sedan tillverka elektriska maskiner för hemmet. Volta ingår numer i Electrolux, som är världens största tillverkare av vitvaror som dammsugare, spisar, kylskåp, frysar och tvättmaskiner.

De modeller som Electrolux tillverkar och säljer nu är Volta EasyGo och Volta CompactGo.