Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Dammsuga möbler

Glöm inte att dammsuga möblerna

Möbler som sängar och soffor kan vara rena rama dammsamlarna, så se till att verkligen lyfta på madrasser och soffkuddar och sug upp smuts och damm som tenderar att samlas där. Ingen vill väl ligga och sova i en kvalsterodling?

Dammsuger man ofta och håller möblerna fria från damm och smuts, så hinner aldrig dammet och smutsen riktigt gro in och möblerna håller därför längre och ser dessutom nya och fräscha ut.

Det finns även dammsugarmunstycken som är extra bra för att dammsuga möbler, som vår möbelborste som är framtaget för att minimera risken för repor på dyrbara möbler eller andra känsliga objekt i hemmet.

En annan bra städprodukt för att hålla dammet borta är dammvippan. De moderna dammvipporna fungerar mycket bra då de bygger upp statisk eletricitet vilket gör att de suger åt sig damm som sedan fastnar i vippan. Dammvippan kommer också till pass när det gäller att lura fram damm från möbler som bokhyllor, från tavelkanter och element och under trånga skåp. Även detta lite mer dolda damm måste bort annars flyttar man bara runt det i städningen och det fastnat istället i möbler och sängar.

Så får du bort dammet på bästa möjliga sätt:
1. Börja med ett varv med dammvippan.
2. Dammsug sedan dammiga väggar och mindre möbler.
3. Gå sedan på soffor och sängar.
4. Till sist tar du golvet (som ju fylls på med damm under städningen).

På det sättet blir du av med allt damm och alla kvalster (som annars kan ge allergiska besvär, inte minst då kvalster trivs i sängar och sängkläder där vi människor under natten avger hudflagor som är den viktigaste födan för kvalster).

Här hittar du fler städtips, till exempel hur du effektivt och lätt gör ren ugnen eller hur du får din micro att bli ren och fräsch igen.Detta är en artikel om att dammsuga möbler från Dammtussen.se som säljer dammsugarpåsar, dammsugartillbehör, köksfilter och städprodukter.Relaterade länkar
Undvik att dammsuga upp små föremål
Byt dammsugarpåsar ofta
Städa vid allergi 
Så får du rent bakom elementet Tillbaka