Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in
Info: Recensera
Turbomunstycke för dammsugare med en diameter på dammsugarröret mellan 32-35 mm (vilket de flesta hushållsdammsugare har).

Med hjul och roterande borst ger detta turbomunstycke din dammsugare en verklig hjälpmotor för att ta upp damm och smuts och sugkraften är betydligt större än vanliga munstycken.

Detta turbomunstycke för dammsugare passar de flesta hushållsdammsugare som Bosch, Krups, Miele, Panasonic, Samsung, Siemens, Electrolux, Volta, Hugin, Nilfisk och Vax. Bredd: 27,5 cm. Färg: Svart.

Detta är ett effektivt och kraftfullt dammsugarmunstycke med extra stark sugkraft, helt ekelt ett turbomunstycke för alla dammsugare med 32 och 35 mm diameter på dammsugarröret.

Så söker du ett turbomunstycke till dammsugare som passar de flesta dammsugare, till exempel om du säker turbomunstycke Electrolux eller turbomunstycke Nilfisk eller turbomunstycke Miele, så är detta ett bra och prisvärt munstycke som ger din dammsugare turbokraft!

Om du har ett dammsugarrör från Electrolux som är koniskt och inte runt finns en adapter att köpa - här hittar du adapter dammsugarrör.