Meny

 Trygg e-handel

 Trygg betalning

 Trygg frakt

Dammtussen.se - Dina dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan - snabbt och fraktfritt!
Kundservice | Logga in
Flyttstädning

FLYTTSTÄDNING

En flyttstädning är mer genomgripande än en vanlig städning och kan inbegripa allt från alla rum i ditt boende till kyl, frys, spis, skåp, diskbrunnen och andra brunnar (till exempel golvbrunnen i ditt eller dina badrum), men även förråd och uteplatser som balkong eller terass.

FLYTTSTÄDNING SJÄLV ELLER ANLITA HJÄLP

Att själv genomföra en flyttstädning, när det samtidigt är så mycket annat som måste ordnas med när flytten går till ett nytt boende, är ett mycket större projekt än en vanlig veckostädning, så det vanliga är att ett bolag som kan flyttstädning och som har den utrustning som krävs anlitas.

Om du ändå bestämmer dig för att genomgöra städningen själv behöver du avsätta minst två-tre dagar, beroende på hur stor din lägenhet eller ditt hus är. Om du inte har städat ordentligt och det är rent när nästa person ska flytta in finns risken att nästa ägare måste anlita en städfirma, vilket kan vara en kostnad som du i slutändan måste stå för (i alla fall om du bor i hyreslägenhet eller det på annat sätt står i det avtal du skrivit med den nya ägaren).

De mest tidskrävande delarna av en flyttstädning brukar vara i badrummet, som badkar och dusch och köket med allt från kranar och vaskar till kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin.

FLYTTSTÄDNING KOSTNAD

När du ska anlita någon för flyttstädning är det en bra idé att jämföra priser för ett antal leverantörer, till exempel 3-5 stycken. Vill du ha en offert för flyttstädning - använd offertjänsten på denna sajt