Dammtussen.se - dammsugarpåsar fraktfritt!
Dina 

dammsugarpåsar

 direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Totalt: 0 kr (Frakt: 0kr!)
 
VÅRA PRODUKTER

SÄKER E-HANDEL

SÄKRA BETALSÄTT

TRYGG LEVERANS

INFORMATION

DAMMSUGARE

Nilfisk Coupé Neo
Nilfisk Coupé Neo
Nilfisk Coupé Neo är dammsugaren för dig som önskar en lätt och smidig dammsugare, t ex för dig som just flyttat hemifrån eller för dig bor i lägenhet. Trots sin kompakta design, har dammsugaren en 2000 Watts motor, som säkerställer en grundlig rengöring

Mer information om Nilfisk Coupé Neo
Pris: 1495 kr   
Nilfisk Action Plus Parquet
Nilfisk Action Plus Parquet
Dammsugare med hög effekt, stor kapacitet och många smarta funktioner. Steglös motorhastighet - Blåsfunktion - Teleskoprör - Kombimunstycke Delux – Parkettmunstycke m.m.

Mer information om Nilfisk Action Plus
Pris: 1995 kr   
Nilfisk GD 930 SP
Nilfisk GD 930 SP
Förstklassig torrdammsugare för daglig rengöring av större ytor. Robust, stabil och enkel att underhålla. 18 m arbetsradie, teleskoprör, kombimunstycke, möbel- och textilmunstycke. Kan utrustas med HEPA filter för fint damm.

Mer information om Nilfisk GD 930
Pris: 3585 kr   
Nilfisk SALTIX 3
Nilfisk SALTIX 3
Nilfisk SALTIX 3 är den perfekta lösningen för kontor och hotellrengöring. Dammsugaren är mobil, kompakt och kraftfull, men ändå tyst. DualFilter systemet håller utblåsningsluften ren och sugstyrkan justeras enkelt på handröret. Nilfisk SALTIX 3 är utvecklad för att underlätta för användaren och vikten är endast 5,6 kg.

Mer information om Nilfisk SALTIX 3
Pris: 3395 kr   
Nilfisk Power P40
Nilfisk Power P40
Nilfisk Power är en dammsugare av toppkvalitet med imponerade prestanda. Du behöver inte längre kompromissa mellan städresultat, filtrering, ljudnivå eller design. HEPA H12/HEPA tight, teleskoprör, kombimunstycke DeLuxe, Parkettmunstycke, 3 detaljmunstycken, 8 m elkabel på sladdvinda. 5 års garanti.

Mer information om Nilfisk Power P40
Pris: 2495 kr   
Nilfisk Extreme X150 Parquet
Nilfisk Extreme X150 Parquet
För dig som helt enkelt vill ha det bästa i städväg! Gör städningen extremt effektiv. Extreme är en HEPA-tight maskin med HEPA H14 filter som stoppar de allra minsta partiklar – från kvalster och pollen ner till minsta microdammpartiklar. Nilfisk Extreme är inte bara vår mest kraftfulla dammsugare, den är även extremt tyst.

Mer information om Nilfisk Extreme X150
Pris: 3485 kr