Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Blogg

Dammsugarpåsar till sommarstugan

Dammsugarpåsar till sommarstugan

Nu är sommaren här och den semestertid då många befinner sig på landet. Och på landet har vi ofta en annan - och kanske en äldre - dammsugare, som också behöver nya dammsugarpåsar eller dammsugartillbehör som nytt dammsugarmunstycke eller nytt filter för din dammsugare eller filter för köksfläkt.


Vår målsättning med Dammtussen.se är att ha dammsugarpåsar till alla dammsugare, såväl nya som gamla, så du är alltid välkommen till oss när du behöver nya påsar eller andra tillbehör fär din dammsugare!

Det finns ett par sätt att beställa dammsugarpåsar till din adress på landet:
1. Om du väljer att betala med Klarna trycker du på ”Ändra” uppe i höger i rutan som heter ”Dina uppgifter” och byter adress till din adress till sommarstugan. Det kan vara så att du blir tvungen att betala med kort istället för faktura.
2. Du kan också trycka på fliken ”Swish och PayPal” när du kommer till kassan och sedan välja att betala med Swish - då kan du fritt välja leveransadress.

En riktigt skön och dammfri sommar önskar vi på Dammtussen.se!

Plus: har du din sommarbostad utanför Sverige (i Norden) kan du också beställa via Dammtussen.se och då får du betala med Swish eller med PayPal.




2015-06-18 @ 14:43:00
#1
Erling Karlsson
Påsar
2021-07-05 @ 08:30:29
URL:
#2
Erling Karlsson
Påsar
2021-07-05 @ 08:30:49
URL:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden AXKvCw:
Kommentarer:
Fortsätt »