Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Blogg

Årets julklapp 2014

Om två veckor kommer HUI att utse årets julklapp 2014 och det finns många kandidater till tomtens önskelista - allt från en kaffemaskin med kapslar till löparskor och ett eget husdjur.


Chansen att dammsugarpåsar ska bli årets julklapp känns väl däremot mindre trolig, men vi presenterar här både de julklappar vi tror har chansen att komma med på listan över årets julklappar och tre julklappstips från vår egen butik. Med motivering varför vi tror på dessa julklappar 2014.

Kandidater till årets julklapp som vi tror på:

1. Videostreamingtjänst/filmtjänst som Netflix och HBO. Billig julklapp som alla kan uppskatta och alla ha råd med!
2. Donation till välgörande ändamål. Alltid viktig och mycket aktuell med många krishärdar runt om vår jord.
3. Sportband/aktivitetsband som Fitbit och Jawbone. Fler och fler tränar och många vill följa upp sin träning på ett effektivt och underhållande sätt.
4. En selfie stick. För resan eller för vilket tillfälle som helst när något kan fotas och delas, snabbt och med bra kvalitet.
5. En resa. En weekendresa till ett intressant resmål, eller en längre resa till värmen, uppskattas av alla. Dock en dyrare present, som kan få svårt att nå förstaplatsen.

Tre julklappstips från MrDustbag.se:

1. Dammsugsmunstycke för hundhår. Perfekt julklapp för hund- och kattägare, som effektivt avlägsnar hår och ludd. Och kostar strax under 200 kronor.
2. Twinner dammsugarmunstycke. Världens bästa dammsugarmunstycke! Lägre och lättare än vanliga munstycken - så du kommer åt bättre under soffan och andra låga möbler.
3. Doftkulor med lavendeldoftVåra populära doftkulor med lavendeldoft kan hällas direkt i dammsugarpåsen eller sugas upp direkt från golvet. Sprider en behaglig lavendeldoft!

God Jul i förskott önskar vi på MrDustbag.se!
2014-11-10 @ 22:22:00
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden n98FJu:
Kommentarer:
Fortsätt »