Dammtussen.se - dammsugarpåsar fraktfritt!
Dina 

dammsugarpåsar

 direkt hem i brevlådan - fraktfritt
Totalt: 0 kr (Frakt: 0kr!)
 
VÅRA PRODUKTER

SÄKER E-HANDEL

SÄKRA BETALSÄTT

TRYGG LEVERANS

INFORMATION

OM OSS
 
Vi på Dammtussen.se säljer dammsugarpåsar (till både vanliga dammsugare, specialdammsugare som Kirby dammsugarpåsar och till centraldammsugare som Husky dammsugarpåsar), dammsugare från Nilfisk, dammsugarmunstycken (Twinner och andra munstycken för din dammsugare), dammsugarfilter (exempelvis HEPA-filter), doftprodukter och städartiklar till våra kunder. Vi säljer även köksfilter till köksfläktar, t ex fläktfilter runt med centrumhål som bl.a. passar många FUTURUM-modeller och Futurum metallfilter. Idag har du som kund hos Dammtussen.se dygnet runt, året runt tillgång till Sveriges bredaste sortiment av dammsugarpåsar, ofta till betydligt lägre priser än i vanliga butiker.

Vi vill också att det ska vara lätt att hitta sina dammsugarpåsar oavsett dammsugarmärke och oavsett om man letar efter t.ex. dammsugarpåsar Volta, Nilfisk dammsugarpåsar, dammsugarpåsar Siemens, dammsugarpåsar Husky eller dammsugarpåsar Philips.

Alla våra trogna återkommande kunder visar oss att konceptet med billiga dammsugarpåsar på nätet fungerar och motiverar oss att fortsätta utveckla och förbättra vår verksamhet. Genom att prenumerera på dammsugarpåsar kan våra kunder erhålla ännu bättre priser. Vi erbjuder olika prenumerationsintervaller, som varje månad, var tredje månad, var sjätte månad och även en gång per år. Bekvämt och enkelt och du slipper riskera att stå utan dammsugarpåse när du som bäst behöver det.

Saknar du något hos Dammtussen.se (t ex om du inte kan hitta din dammsugarpåse till just din modell av dammsugare), tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst. Vi vill gärna fortsätta att utvecklas för att möta våra kunders behov ännu bättre!

Vi lyssnar på våra kunder och kommer ta in produkter som ni tycker saknas i butiken, oavsett om det rör dammsugarpåsar eller mer generella önskemål, så tipsa oss om vad du vill se mer av kring dammsugning och städning.

Dammtussen.se - dina dammsugarpåsar, fraktfritt direkt hem i brevlådan!
Spjut Interaktiva Medier AB
Skaraborgsgatan 7
118 46 Stockholm
Organisationsnummer: 556762-4126
E-postadress till vår kundtjänst: kundtjanst@dammtussen.se

Vi garanterar svar  på dina frågor rörande köp och beställningar till vår kundtjänst inom 48 timmar från det att förfrågningen mottagits, men vår ambition är att svara snabbare än så.


Köp dina dammsugarpåsar här