Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Blogg

Disktrasa med tryck

Disktrasa med tryck. En riktigt fin disktrasa med mönster kan vara en bra present vid många olika tillfällen, som en gåva när du ska gå bort eller som julklapp. För vem vill inte ha lite vardagslyx i köket och i hemmet?

En riktigt bra och svensktillverkad disktrasa med tryck kommer från Malin Westberg Collection i Umeåsom tar fram användbara och bra saker som förgyller vardagen t ex designade disktrasor.

Disktrasor med tryck från Malin Westberg Collecton gör kökssysslorna lite roligare. Disktrasorna är även miljövänliga, komposterbara och tillverkade i bomull och cellulosa.

Disktrasorna har lång livslängd då man enkelt kan rengöra och fräscha upp dem genom att diska dem i diskmaskinen eller koka dem i en kastrull, vilket gör dem bakteriefria (det är viktigt att hålla sin disktrasa fri från bakterier).

Till och från säljer vi dessa disktrasor från Malin Westberg så räkna med att det under året vid ett par tillfällen kommer finnas riktigt fina disktrasor av högsta kvalitet här på Dammtussen.se. Vi älskar smarta och fina produkter som gör din städning och rengöring i hemmet både effektivare och roligare.


2016-12-04 @ 13:39:37
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden zB9Px7:
Kommentarer:
Fortsätt »