Meny
Dammsugarpåsar direkt hem i brevlådan från Dammtussen.se
Dammsugarpåsar direkt hem - enkelt och tryggt!

 Trygg e-handel

Klarna

 Trygg betalning

Snabb frakt

 Snabb frakt

Kundservice | Logga in

Blogg


Nilfisk Coupé Neo är dammsugaren för dig som önskar en lätt och smidig dammsugare, t ex för dig som just flyttat hemifrån eller för dig bor i lägenhet. Trots sin kompakta design, har dammsugaren en 2000 Watts motor, som säkerställer en grundlig rengöring

Nilfisk Coupé Neo har en kompakt storlek och är enkelt att använda och förvara då dammsugaren tar liten plats och denär även enkel att flytta runt. Dammsugaren har en robust design som standard, som klarar lite av varje. Nilfisk Coupé Neo är helt enkelt en liten och behändig dammsugare, som är mycket kraftfull. Den har mycket bra sugeffekt, den 2000 watts starka motorn ger ett förträffligt rengöringsresultat. Dammsugaren har HEPA-filter. Färg: Red Metallic. Sladdlängd: 5 meter.

Nilfisk Coupé Neo har utgått ur sortimentet då vi från hösten 2015 slutat sälja dammsugare för att helt fokusera på dammsugarpåsar och dammsugartillbehör.

Söker du dammsugarpåse till Nilfisk Coupé Neo? Vill du köpa dammsugarpåsar till Nilfisk Coupé Neo är du välkommen till oss på Dammtussen.se!

Du kanske har en annan modell av dammsugare från Nilfisk? Lugn, vi har dammsugarpåsar till alla Nilfisk dammsugare (klicka på länken så kommer du till en sida där du kan välja den Nilfisk-dammsugare som du har hemmam, klicka på rätt dammsugare så kommer du till rätt dammsugarpåse).

2015-09-10 @ 10:02:57
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden nSDDKK:
Kommentarer:
Fortsätt »